BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

F0LL0WER

UCAPAN..!!

MINNIE MOUSE

Monday, 19 December 2011

Banner Percubaan Ku ..!!

Ini ialah banner yg fa buat nk teng0k kew ..?? x yh lh x cntk lh..!! nk tngk jgk..?? amik ni  ....heheh...!!
                                                     *
                                                     *
                                                     *
                                                     *
                                                     *
                                                     *
                                                     *
                                                     *
                                                     *
                                                     *
                                                                         


ini je kt nnty fa ade mse fa uplode  lg eh..!! sebarang tempahn pon boleh..tpi kalu nk tempah pegi kt fb fa Faizah Yacob terpakse lah k0wang add....!!
                                                   

Saturday, 3 December 2011

My Favourite Artis...

senarai pelak0n favourite fa..
                                                                                 

* Chealsea Olivia..!!!

* Ana Raffalli..!!

* Najwa Latiff..!!!

* Shamsul Yusoff..!!

* Elfira Loy..!!

* Shaheizy Sam..!!

* Farid Kamill..!!

* Randy Pangalila..!!

* Mikha Tambayong..!!!

*Nia Ramadani..!!!

* Luna Maya..!!

* Michella Putri..!!

Fa rase ni je kott artis favourite fa.. Hope korang ponn ade yang minat kat diorang..Same2lah kite menyokong industri perfileman dan bidang acting..!!

Saturday, 6 August 2011

BEST CAGAT..!!

hah best nye dpt wat tamplates baru hadder baru gambar baru massukan bende2 baru n bnyk lagi bende2 yg fa buat pada 7-08-2011..!! fa buat untk kowang jugak fa buat pada bulan ramadhan pade hari ahad..untk segar atau fresh kan kepala yg ade bnyk beserabut...BEST NYE..seronok sngt dpt memperbaiki blog nie yg sekian lame telah ditinggal kan..fa rase mcm puas n nie yg TERBAEK untk fa pnye blog..fa rase mlz nk tukar2 cam nie lagi bkn ape sebab mne ade mase..ade mse pon dok main bende lain x pikir kan blog pon mlz nk taip mlz nk beri perkembangan masih ade mase...so ari nie fa mengambil mase yg sangat panjang untk memperkerjakan blog nie..dpt tulis post dpt buat fashion dpt tkr sane sine n dpt buang semua bende2 yg selame nie menyemak je kat blog fa... fa rase dh cukup smpai nie je kot usaha fa..insyaAllah 3 bulan nnty fa baiki blk blog nie..3 bulan baiki 3 bula baiki senang je kn..sape sape yg COPY pastu PASTE dekat blog die siap ehh..fa pergi blog sape2 lh yg same yg sebiji mcm blog fa siap eh..fa akn REPORT n fa akn buat blog org yg meniru nie akn menjadi insaf n akn tukar ikut kepala sendiri...PAHAM..ok lh fa nk sambung wat hadder gune PAINT..bye bye..ade mase lg fa antar post lagi k..bye..        

Friday, 8 July 2011

Cape Caye..??

nme caye Siti NurFaizah Binti Yacob..owang panggil faizah jee..tpi ade gak yg pangil fafa yg panggil fa jee pon blh..umo bape ekk..??  umo caye 10 taun hidupkan blog nie pada 22.4.2010 iaitu ari jadi caye...caye cuke makan...caye nie hantu air tauu..klau sehari x minum air tngklah ape yg blh jadi klau x minum...emm fa cuke wane pink cngt2 ini mmng fa cuke cangat wane pink...fa kat kolah umah biru permainan i murid i sukan hoki klau koko olahraga...ape lagi ahh nk ckp x tauu nk ckp ape ok lah lah bye bab x tau nk ckp ape...bye bye ..please coment my etry..!!

Domoo Kun...!!

ok ari nie fa nk bagi tauu cikit pacal domoo...domoo nie comell tauu domoo nie fames kat kolah S.K.M.K.J (Sekolah Kebangsaan Mohd Khir Johari..) dak2 yg rase2 die nk fames kat kolah dieowang beli lah..ok sekarang fa nk cite psl biodata domoo nie..nme pnh domoo sebernanya Domoo Kun...comell kan nme die die ade Baju Bag Topi Patung and baru nk keluat Kasut...biase nye owang2 cine singapore jee yg bnyk beli...sebab dieowang mmng ade lah duit..cam singapore kalau diewang tkr ngan wang malaysia x cam melambon lak duit diewang..ok lah fa nk g tidur ...bye bye..cila coment..